2013. november 19., kedd

Belső béke a boltokban

\
Annyira csodálatos hely ez az Amerika, hogy itt még belső békét is lehet kapni! Tasakos kiszerelésben sorakoznak a polcokon, ez az, amire már régóta vártunk mindannyian. Persze, hogy rögtön megakadt rajta a szemünk és megvettük és már el is fogyasztottuk. Hmmm… Úgyhogy, köszönjük, mi már nagyon jól érezzük magunkat, rendíthetetlen belső nyugalom szállt meg minket, mérhetetlenül boldogok vagyunk, örülünk bármit is hoz az élet és folyamatosan és indokolatlanul is mosolygunk. Kungfu Panda szavaival élve: „Nyomatjuk a belső békét!”. Ráadásul, ha jól emlékszünk, akkor csak 3-4 dollárba került ez nekünk, úgyhogy ha valaki szeretne belőle, csak jelezze és küldjük a cuccot.

[
Na jó, be kell valljuk, ennek csak a fele igaz… Mert az „Inör Písz” csak úgy hangzik, mintha, de valójában mégsem. Mert leírva nem is Inner Peace (Belső Béke), hanem Inner Peas (Belső Borsó) és csupán arról van szó, hogy a „borsógyártó” meglátta a lehetőséget ebben a szójátékban és jófej módon megjátszotta. J Igazából, ez egy hüvelyes borsó valamiképpen felpuffasztva, tehát egy kicsit szivacsos, sós ízű rágcsa lett belőle. Számunkra azért inkább az érdekes, mint a finom kategóriába esett, olyan erős közepes. Ennek eredményeképpen anya és apa eszegette meg, ill. a mindenre elszánt legkisebbünk kóstolta meg, a nagyobbak ránézésre eldöntötték, hogy ebből soha.
Úgyhogy ez itt csupán egy gasztronómiai érdekesség és nem ússzuk meg, mese nincs, ha belső békét szeretnénk, akkor kitartóan kell meditálnunk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése